Ela Quality Resort Belek Hotel

Ela Quality Resort Hotel, doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlayan, Türk misafirperverliği ve geleneklerinin sade dış görünümünün ardında ihtişamlı mimari ile birleştiği bir 21. yüzyılın sarayı! Ela’da göreceğiniz, yaşayacağınız hiçbir şey tesadüf değil.
Ela Quality Resort Hotel, Belek-İskele Mevkii’ nde 110.000 m²  alan üzerine kurulmuş olup tesiste toplam 583 oda ve 1200 yatak kapasitesi ile iki bloktan oluşan ana binası, villaları, bağımsız iki katlı bloklarda ortak havuz kıyısında yer alan aile odaları ve suitleri ile tatilinize yeni bir anlayış getirecek tesis Antalya Havalimanı’na 35 km., Antalya şehir merkezine 45 km., en yakın yerleşim birimi Belek’e 2 km., mesafede bulunmaktadır. Denize sıfırdır.
Category:
Açıklama
Ek bilgi
Değerlendirmeler (0)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ELA QUALITY RESORT BELEK’İ SEÇMENİZ İÇİN 5 NEDEN:

1 DAİMA ÇOCUKLAR İÇİN: En iyi konaklama ve en iyi eğlence aktiviteleri.

2 DAİMA LEZİZ: Ela Her Şey Dahil ile misafirlere uluslararası mutfaklardan, eşsiz Teppanyaki Hida, Snack Restaurantlar, Pastane ve Çocuk Restoranları sunulmaktadır.

3 DAİMA RAHAT: Deniz Manzaralı villalar da dahil olmak üzere 21 oda tipi kategorisi ile konaklama imkanı.

4 DAİMA ORGANİK VE DOĞAL: Tüm menüler sağlıklı ve dengeli beslenme imkanı sunmaktadır. Anneler ve çocukları için SPA seçenekleri bulunmaktadır.

5 DAİMA EĞLENDİRİCİ: Baba maç mı izlemek istiyor? Anne klasik Fransız yemekleri mi denemek istiyor? Çocuklar trambolin ve su kaydıraklarında vakit mi geçirmek istiyor?

HEPSİ BURADA MÜMKÜN!!

[/vc_column_text][nd_options_spacer nd_options_height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][nd_options_cf7 nd_options_label_color=”#29b289″ nd_options_cf7=”1249″ nd_options_label_text=”Healmedy Travel Güvencesiyle” nd_options_title=”Tatilinizi Hemen Planlayalım!”][/vc_column][/vc_row]

Included

Drinks, Breakfast, Excursions

Availability

All Season

Guide Languages

English, Italian, French, German, Spanish

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Ela Quality Resort Belek Hotel” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Yazın!
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]